Veel attracties hebben de deuren weer geopend!

Heb jij uitgekeken naar het moment dat je er weer op uit kan? Goed nieuws: het kan weer! Nadat de attracties in Apeldoorn tijdelijk gesloten waren vanwege het coronavirus, gaan deze langzaamaan weer open voor publiek. Uiteraard blijft de 1,5 meter afstand van toepassing en dienen de maatregelen van het RIVM in acht te worden genomen.  

Geopende attracties

Na een sluiting van enkele maanden hebben veel Apeldoornse attracties onlangs hun deuren weer geopend. Zo kun je inmiddels weer terecht bij Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Klimbos Apeldoorn, Kinderparadijs Malkenschoten, Pitch & Putt Bussloo en Apenheul. Vanaf 1 juni kunnen ook Paleis Het Loo en het CODA Museum aan het rijtje worden toegevoegd. Ook de wijkkinderboerderijen zijn weer op beperkte dagen toegankelijk voor publiek. Waar Kinderboerderij Laag Buurlo haar deuren op maandag, woensdag en vrijdag opent is Kinderboerderij De Maten op dinsdag en donderdag geopend.

Kijk – voordat je een attractie bezoekt – op de website voor meer informatie met betrekking tot de maatregelen van het coronavirus. Bij veel locaties zijn de openbare toiletten gesloten en dient er een tijdsblok gereserveerd te worden.

Kijk voor meer informatie op: www.uitinapeldoorn.nl.

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.