Centraal gelegen wonen

Apeldoorn ligt in het midden van Nederland en is daarmee een van de meest centraal gelegen gemeenten. Aan de ene kant vlakbij de Randstad, aan de andere kant volop in de natuur. Daarnaast ligt Apeldoorn aan de snelwegen A1 en de A50, zijn er uitstekende treinverbindingen en de liefhebber kan zelfs gebruik maken van vliegveld Teuge.

Openbaar vervoer

3 x per uur binnen een uur op Schiphol? Directe treinverbinding met Osnabruck, Hannover en Berlijn? Gewoon in Apeldoorn.

Vanaf treinstation Apeldoorn is het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum. Er zijn drie treinstations in Apeldoorn: station Apeldoorn, station Apeldoorn De Maten en station Apeldoorn Osseveld. Allen beschikken over een P+R Transferium (bij De Maten en Osseveld gratis). Naast het centrale treinstation ligt het busstation. Hier vertrekken bussen naar de buitenwijken en omliggende dorpen.

Check de verbindingen met de ANWB routeplanner of met de OV reisplanner.

Met de auto

Apeldoorn ligt aan de snelwegen A1 en A50. De A1 verbindt Apeldoorn direct met o.a. Amsterdam, Amersfoort, Deventer, Hengelo en Duitsland. Snelweg A50 verbindt het noorden en zuiden van Nederland met elkaar en loopt direct langs Apeldoorn.

apeldoorn bereikbaarheid

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.