De Nationale Klimaatweek

Wordt jouw bedrijf Klimaatsupporter?

De één neemt vaker de fiets, de ander eet minder vlees. Als individu weten we allemaal dingen te verzinnen die we kunnen doen om bij te dragen aan een beter klimaat. Maar juist ook als club, stichting, bedrijf of school kun je bijdragen om minder CO2 uit te stoten. Doe mee met de Nationale Klimaatweek 2021 en word Klimaatsupporter! Meld je nu aan.

Nationale Klimaatweek

Nationale Klimaatweek

De Nationale Klimaatweek

Van 28 oktober t/m 5 november is de Nationale Klimaatweek 2021, een initiatief om burgers én organisaties te inspireren, zodat ze zich inzetten voor een beter klimaat. De overheid, veel burgers en organisaties dragen hun steentje al bij. Maar er moet nog veel gebeuren om de klimaatdoelen in 2030 te behalen. Door samen in actie te komen maken we Nederland steeds duurzamer.

Support samen het klimaat!

Samen met bedrijven en organisaties kunnen er grote stappen gezet worden en dat gaat verder dan het gebruiken van duurzame energie. Door digitaal te werken gebruik je minder papier, met tweedehands kantoormeubilair verklein je de ecologische voetafdruk van jouw bedrijf en door productieprocessen te verduurzamen draag je direct én op de lange termijn bij aan een duurzaam Nederland.

Denk als bedrijf of organisatie ook eens aan het volgende:

  • Werk aan het klimaat met een fiets van de zaak.
  • Bied alleen biologische en seizoensgroenten en -fruit aan in de kantine.
  • Analyseer het energieverbruik van jouw organisatie en kijk wat er te winnen valt.

Maar als Klimaatsupporter zijn er meer dingen die je kan doen. Pak als organisatie je maatschappelijke rol en laat zien wat Nederland aan jou als Klimaatsupporter heeft. Meld je aan en zet jezelf in de etalage als Klimaatsupporter! Daarmee krijg je ook volop aandacht op een podium met een groot bereik: lift mee op de Nationale Klimaatweek. Ga je intern ermee aan de slag? Maak dan gebruik van de voorbeelden en de middelen die voor je klaarstaan in een online toolkit.

Nationale Klimaatweek

Nationale Klimaatweek

Een beter klimaat begint vandaag

Tijdens de Nationale Klimaatweek 2021 laten we samen zien wat we met elkaar kunnen bereiken en hoe we Nederland duurzamer maken. Met grote en kleine initiatieven pakken we de handschoen op en zetten we samen de volgende stap, want een beter klimaat begint vandaag.

Programma Nationale Klimaatweek

Tijdens de Nationale Klimaatweek worden ontzettend veel bijzondere en interessante activiteiten georganiseerd. Bekijk het programma hier. Wil jij meer en heb jij of werk jij bij een organisatie die onderdeel wil zijn van deze grote beweging en zichtbaar wil meewerken aan een duurzamere toekomst voor Nederland? Neem dan contact op om te overleggen over de mogelijkheden, door te mailen naar klimaatweek@minezk.nl

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.