Zomervakantietip: Prins(essen)dagen op Het Loo

Deze zomervakantie van 19 juli – 18 augustus op dinsdag, woensdag en donderdag organiseert Paleis Het Loo weer de Prinsen- en Prinsessendagen voor de jonge museumbezoekers! Ze staan in het teken van jezelf zijn. Of dat nu als prinses, krokodil of superheld is. Verkleed of niet, iedereen mag meedoen! Het leukste tuinfeestje voor het hele gezin. Met nieuwe shows en de leukste activiteiten in de tuinen en stallen van Paleis Het Loo.

Theatershows
Bij de stallen speelt de show ‘Het geheim van de verdwenen bladmuziek’. Twee muzikanten bereiden een optreden voor, maar een belangrijk stuk bladmuziek is verdwenen. Wat nu?
Speeltijden: 11.00, 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur

Helemaal achterin de tuin vind je ‘De Wondertuin’. Een voorstelling zonder gesproken tekst, maar met muziek, mimiek en fysiek spel. Een theaterervaring voor ieder kind!
Speeltijden: 11.30, 13.30 en 15.30 uur.

Activiteiten
Over het hele terrein ontdek je van alles. De stokpaarden zijn weer van de partij en schiet met pijlen ‘in de roos’. Test je skills bij croquet XL en dans op het zomerbal met silent disco. Spring van blad naar blad en knutsel een mooi onderdeel voor bij jouw outfit. Met de schmink erbij is het plaatje compleet!

Misschien kom je wel hoog bezoek tegen! ‘Hoog bezoek’ is een wisselende act. Het zijn allemaal bijzondere figuren: een generaal, een prinses en hofnarren die met planten kunnen praten. Speeltijden: 12.00 en 14.00 uur.

Plattegrond
Op de plattegrond vind je alle activiteiten.

Praktische informatie
Tijdens de Prinsen- en Prinsessendagen geldt er voor kinderen van 4 t/m 12 jaar een aangepaste entreeprijs van € 7,50, volwassenen betalen € 10,-. Alle activiteiten zijn buiten in de tuinen en stallen. Je hoeft geen tijdslot te reserveren. Tip: kom je met vier personen of meer? Kijk dan of een gezinskaart a € 32,50 voordeliger is. Verkleed komen mag, maar hoeft niet! Aanmelden niet nodig.

Wil je ook het paleis bezoeken? Koop dan hier je tickets om een tijdslot te reserveren. Kies een Prinsen- en Prinsessendag bij de datumselectie (een dinsdag, woensdag of donderdag tussen 19 juli en 18 augustus).

Meer informatie>>>

Om In Apeldoorn goed te laten functioneren gebruiken wij cookies.
Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met het gebruik hiervan.